Proje Yönetimi

Proje Yönetimi

Erdem Aksoy - Proje Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü

Erdem AksoyErdem Aksoy MIP’de Proje Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü olarak görev yapmaktadır. Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olup, üniversitede Yazılım Mühendisliği okurken Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmaya karar vermiştir. Proje BT Grup Müdürü olarak mevcut pozisyonundan önce, MIP'de BT Grup Müdürü, BT Proje, Uyumluluk ve Yönetişim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. MIP'ye katılmadan önce Macaristan, İtalya ve Türkiye'de 20 yılı aşkın bir süre boyunca çeşitli sektörlerin önde gelen şirketlerinde bilgi teknolojileri, bilgi güvenliği ve Ar-Ge yönetimi konularında görev almıştır.
ISACA tarafından verilen CISA ve CDPSE sertifikalarına sahip olan Erdem Aksoy, aynı zamanda ISACA Ankara Şubesi'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. BT ile ilgili çeşitli yönetim sistemleri için baş denetçi ve ISO 20000:1 BT Hizmet Yönetim Sistemi için akredite bir eğitmendir. Boş zamanlarında kamp yapmayı ve şarap tadımına katılmayı seven Erdem Aksoy, eğitimli bir şarap uzmanıdır ve Şarap Uzmanları ve Eğitimcileri Derneği üyesidir.

Necdet Aksoy - Projeler Grup Müdürü

Necdet Aksoy İTÜ İnşaat Fakültesi (Y. İnş. Mühendisi, Geoteknik) mezunudur. Planlama, risk yönetimi, ekip kurma, proje iş programı ve bütçe yönetimi, işveren / taşeron ilişki yönetimi ve raporlama konularında 40 yılı aşkın deneyime sahiptir. Dinamik ve sonuç odaklı olup Körfez Bölgesi, Kuzey Afrika ve Türkiye’de çalışmıştır. Dalgakıran, yükleme iskeleleri, doğalgaz iskeleleri, deniz dip taraması, yapı malzemeleri, konteyner terminali, tünel inşaatı, zemin mühendisliği gibi çok disiplinli işlerde, tasarım, program, bütçe ve proje yönetimi konularında tedarikçiler ve proje müdürlerinin oluşturduğu ekiplere yöneticilik yapmıştır. 2019 yılında, East Med Hub 2 Projesi için, resmi onayların tamamlanması, tasarım, ihale, inşaat işlerini yürütme ve muhtelif projelerin yönetimi için MIP ailesine katılmıştır.

 
Evet, beğendim.
Hayır, beğenmedim.
Herhangi bir yorumum yok.
Kurumsal broşürü inceleyin
? Yardım