Etik İlkeler

Etik İlkeler

MIP, Limancılık sektöründe Türkiye’nin lider limanı konumundadır. Güçlü etik kurallar, iş felsefemizin temelini oluşturmakla birlikte şirketimizin sürdürülebilir lider limancılık başarısı için esas teşkil etmektedir. Şirket olarak işin yalnızca en yüksek ekonomik verimlilik standartlarına göre değil, aynı zamanda en yüksek etik standartlarına göre yürütülmesi gerektiğine olan inancımız tamdır.

Bu standartlar, yasal gerekliliklerin ötesine geçerek tüm çalışanların gurur duyabileceği başarılı, dürüst ve sorumlu bir şekilde iş yapma konusundaki uzun vadeli taahhüdünü yansıtmaktadır.

MIP Etik İlkeleri, iş ilkelerimizi yansıtarak kritik sorunlarla uğraşırken çalışanlardan neler beklendiği konusunda rehberlik sunar. Çalışanlara şirket içi etik ilke ve kurallar arasındaki ilişkiyi tanıtmayı hedefler. Aynı zamanda yönetici ve çalışanların davranış ve tutumlarının, etik ilke ve kurallar çerçevesinde oluşmasını sağlar.

Tüm çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın, MIP’nin Etik İlkelerini bütünüyle kavraması, davranışlarını yüksek etik standartlara uygun şekilde yürütmesi ve Etik İlkeler Prosedürüne uyması beklenmektedir.

 
Kurumsal broşürü inceleyin
? Yardım